Copyright 2019 Blockchaineum

Blockchain for Managers

ÁTFOGÓ BLOCKCHAIN KÉPZÉS ÜZLETI MEGKÖZELÍTÉSBEN

Amennyiben szeretné jobban érteni a Bitcoin működését és a blockchain technológiában rejlő lehetőségeket, akkor ez a képzés Önnek szól!

A képzésről

A blokklánc technológia egy eredendően komplex megoldást kínál alapvető kihívásokra az életünk és társadalmunk különböző területein, amelyhez több tudományterület tudását és fogalomkészletét használja. A hype-ot már mindenki tapasztalhatja, de a sok szempontból még születőben lévő technológiában rejlő lehetőségeket korántsem látjuk át teljesen. A képzés célja, hogy biztos megértést és magabiztos tudást nyújtson korunk legizgalmasabb technológiájának és a ráépülő szolgáltatások világában

A tematika

A blockchain technológia alapjai
 
A blokkláncok típusai, az okosszerződések, és azok felhasználási lehetőségei
 
A crowdfunding evoluciója
 
Tokenek, tokenizáció
Blockchain és más innovatív technológiák

1

2

3

4

Pénzügyi és marketing szakember, szakterülete a stratégiaalkotás és piaci bevezetés, főleg az innovatív technológiák terén. A legnagyobb hazai egyetemek rendszeresen meghívott vendégelőadója és hazai, illetve nemzetközi konferenciák rendszeres előadója blockchain témában. A Mensa International Blockchain kutató munkacsoportjának társalapítőja, MBA, Pénzügyi MSc, Nemzetközi Tanulmányok MA és BA végzettséggel rendelkezik, a CFA megszerezésére fókuszál és az innováció informatikai hátterét tanulmányozza.

A képzés főelőadója:

Czeglédi Tamás

Jelentkezzen még ma!
Mikor: 2019/01/31
Start: 9:00 óra
Helyszín: MEMO | 1077 Bp. Wesselényi u. 73. 

Részvételi díj: bruttó 54.900 HUF

LEFOGLALOM A HELYEM

További előadóink

Ragó Sándor

CEO | Blockchaineum

Tóth Miklós

AI & blockchain expert

Dede György
Co-founder | Start it @KH 
Fix the following errors:
Hide